<<<<<<<<<

    

>>>>>>>>>

       2013-2007 ...............
Direcció d'Obra
Ampliació CEIP Pompeu Fabra

Carrer Jesús, 95-115
Pont de Vilomara i Rocafort (Bages)

Projecte Bàsic i d'Execució i Direcció d'Obra
sup. Ampliació = 2,283 m2 - sup. Reforma = 2,186 m2
pressupost de l'obra= 3.942.884 Euros


Promotors:
GISA
Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya


Autors: LLOVERAS & SOLER, ARQUITECTES

Col•laboradors:
Sonia Cantacorps arquitecta - E.Xercavins estructura -
LL&S&nstal.lacions, disseny/càlcul - Àbac enginyers, instal.lacions de principi - Sami Claret, aparellador - Mar Gutierrez, estudiant arquitectura

Cronologia:
2007 (06) Adjudicació per concurs - 2007 (10) Avantprojecte -
2008 (07) Projecte Executiu - 2010 (10) Inici Obra -
2011 (12) Final Obra aulari Infantil

El projecte amplia el CEIP existent fins a 2 Línies, doblant la superfície construïda dels aularis, reformant i ampliant els serveis de cuina i menjador, reordenant la pista esportiva i construint un gimnàs amb vestidors.
El nou conjunt arquitectònic dialoga amb l’edifici longitudinal d’obra vista preexistent, estenent-lo i envoltant-lo, configurant una nova macla coherent i tridimensional.
Una nova ala edificada s’implanta perpendicularment pel cantó nord acollint el nou aulari Infantil, amb la porxada de jocs perfectament orientada a sud i un pati reguardat i obert al paisatge.
El segon aulari de Primària es construeix com un edifici/pont que sobrevola ortogonalment l’extrem sud del actual edifici, recuperant l’alineació de la façana del carrer Jesús. Els passadissos de les aules existents es prologuen cap les del nou aulari, construint un nucli vertical d’escales i ascensor, que s’aixopluga configurant una segona porxada/pont.
El nou gimnàs/vestidors es situa en una posició semi/soterrada sota el pati i la porxada de l’edifici/pont, obert directament al pati de la pista esportiva.
La reforma de l’espai interior es resumeix a la redistribució dels espais administratius i de professorat, deixant espai per al nou menjador i pels serveis de cuina.


LLOVERAS&SOLER, arquitectes