<<<<<<<<<

    

>>>>>>>>>

       2018-17

Teatre Sala Municipal d'Abrera

Passeig Casamada 14
Abrera (Baix Llobregat)

Projecte Bàsic i d'Execució
sup. Reforma = 578 m2 sup. Ampliació = 39 m2
Pressupost Obra = 750.276 Euros
aforament = 291 butaques

Promotor:
Ajuntament d’Abrera

Autors: LLOVERAS & SOLER, ARQUITECTES

Col•laboradors: ORDEIC instal•lacions de principi

Cronologia:
2017 (06) Projecte Bàsic i Execució - 2018 (03) Inici Obra

Es rehabilita l’antic teatre Municipal d’Abrera amb l’objectiu de substituir la coberta, els revestiments interiors, les instal•lacions i l’equipament de butaques.
Es proposa equilibrar la desproporció allargada de la sala, motivada per la geometria originària del solar. El disseny dels revestiments acústics esdevé un aspecte clau del projecte. La campana acústica reflectant construïda a base de fusta Ocume, prolonga l’espai visual del escenari fins el primer terç de la sala i aporta calidesa per actes d’aforament reduït. Els revestiments de les parets i sostres del fons de la sala són de panells de guix fono-absorbents pintats de color blau-nit com una “cel envolvent”, un fons o final neutre del espai.
La nova coberta i els revestiments pluvials laterals són de sandwitch in situ amb planxes metàl.liques perfilades i l’aïllament de llana de roca d’alta densitat. Sobre la coberta es construeix al aire lliure la torre per a la maquinària de climatització amb mampares acústiques absorvents. Aquesta torre i la cornisa de remat de les façanes es revesteixen amb panell arquitectònic sandwitch llis prefabricat i metal•litzat amb aïllament. Els paviment i el sòcol actual de la sala s’acoloreixen amb resina contínua sobre base autonivellant de poliuretà i microciment. Les butaques entapissades i amb estructura, respatller i plafó posterior de fusta natural.
..........................


<<<<<<<<<

    

>>>>>>>>>

       

LLOVERAS&SOLER, arquitectes